interview met Geert door 'coffeeklatch'

12 mrt 2011

recept

groene lasagne


° lasagnebladen
° spinazie
° rucola
° ricotta
° ansjovisfilets
° grof peper en zout
° melk
° pesto
° olijfolie
° gemalen kaas


Olijfolie in ovenschotel, eerste laag lasagne bladen erop, bedek met de gekookte verse spinazie, gemalen peper en zout en ricotta, tweede laag lasagne, rucola erover, gemalen kaas, ricotta en de pesto, peper en zout en de ansjovisfilets, derde laag lasagne, nog rucola en gemalen kaas, overgieten met veel olijfolie en dan de melk tot de helft, in de voorverwarmde oven op 190°, ongeveer een half uur, even laten rusten en dan in stukken snijden, genieten met een Spaanse rode Covila II Rioja van 'El Valenciano' in de Zirkstraat te Antwerpen... en wegsmelten van genot. (koop er nog wat ansjoviskes en inktvisjes als aperitief!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten