interview met Geert door 'coffeeklatch'

9 aug 2008

recept 2 (©geert)

Canaldoro-sla

° venkel

° prosciutto crudo

° ditali rigati, kleine ringvormige voltarwepasta

° 1 ei

° stuk parmezaanse kaas

° olijfolie

° peper

° oregano

Verdeel de fijngesneden venkel over twee borden, drapeer enkele fijne sneden prosciutto langs één zijde van het bord, de gekookte pasta aan de andere kant. Besprenkel ruim met olijfolie, maal zwarte peper erover. Strooi oregano over de pasta. Kook het ei (liefst biologisch) tot het tussen zacht en hardgekookt is (ongeveer 5 minuten), zet de pan met het ei inclusief kookwater onder koud water zodat het ei geleidelijk aan afkoelt. Op deze manier is het makkelijk te pellen. Snij het ei in twee en leg elke helft in het midden van het bord. Rasp een stuk parmezaanse kaas over het geheel en serveer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten