pompoen - stift op papier |
°pompoen
°rode & gewone ui
°sjalot
°rode aardappelen
°groentenbouillon
°feta
°drie takjes verse rozemarij en bosje salie
°paneermeel
°boter
Snij de pompoen in schijven en snij de schil er af, schik in een grote braadslee van de oven. Snij de uien en sjalot in grote stukken en verdeel hierover, kruid met verse peper en grof zout. Schil rode aardappelen en snij ze in schijven van 8 mm en verdeel ertussen. Giet enkele dl groentenbouillon erover. Rits de naalden van de takjes rozemarijn, hak de blaadjes salie grof en verdeel. Verkruimel de feta erover, strooi royaal paneermeel bovenop, en werk af met enkele klontjes boter. Ongeveer 40 minuten in de oven op 180°C of tot de aardappelen en pompoen zacht maar nog stevig zijn en de bovenkant goudbruin. Versterkend!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten