interview met Geert door 'coffeeklatch'

21 sep 2012

warmoes

In m'n mailbox een bericht van Google, dat één van mijn blogs werd verwijderd. Het bleek om een recept te gaan dat ik hier enkele jaren terug postte, met een foto van een pastinaak erbij die ik op Google vond. Inbreuk van copyright. Deze keer enkel foto's door mezelf dus, een bos warmoes, rode kidneybonen, platte peterselie, tomatenpasata, lasagnebladen, peper en zout, ansjovis, versgeraspte parmezaan in lagen en de oven in. Heb mijn twijfels over de combinatie tomaten-warmoes, maar zal het binnen een uur proeven.
ok, ik heb er van gegeten en het klopt, dit is geen goed recept. De smaak van warmoes is zo aards en sterk dat ik het volgende keer sober klaarmaak, of zoals Inge reeds zei: even stoven met wat look en pasta erbij. We proberen verder... want dat is nu juist vegetarisch koken: experimenteren, mislukken, aanpassen, en ontdekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten