interview met Geert door 'coffeeklatch'

27 jun 2012

nonchalance

Nonchalance... jonge scheuten van blonde sla, groene sla, biet, rode sla en rucola in een kom, groene tuinbonen uit blik er bij, makreel uit blik, verse pijpajuin, sap van een halve citroen, olijfolie en vers gemalen zout erover. Orvieto Classico Il Carpino in het glas en de laatste 'the world of interiors' als eet literatuur. Nonchalance... nice!

1 opmerking:

  1. Geert en Geert,
    voor ons is het niet vanzelfsprekend om te blochen. een eerste maal misslukte, had commentaar geschreven bij een vorige reactie mogelijkheid, maar ze publiceert zich blijkbaar niet. Tweede poging, het is boeiend om door de ogen van jullie te kunnen kijken aan de hand van de genomen foto's met teksten. Zo zien wij eens hoe anderen onze tuin beleven. Met de nodige links, interessant. Ieder ziet de dingen of beleefd de dingen anders. Klikte reeds enkele links aan, de moeite. Op deze stille plek valt er veel te beleven maar men moet het zien of er voor open staan, en dat deden jullie, prachtig, altijd voor herhaling vatbaar. Het is voor ons een eer om foto's te zien tussen zulke culturele rijke extra informatie in de rand. Hopelijk blijft deze week opladen jullie nog lang bij. Groeten, Gaby en Marc.

    BeantwoordenVerwijderen